Ubat duphaston

hi ibu-ibu.. ada tak dekat sini ibu-ibu yang ambil duphaston? Ubat ni mmg ada side effect ke? saya baru beberapa hari start ambil ubat ni. Asyik sakit kepala je

3 Các câu trả lời

Saya pernah ambil sis.. Not sure tapi not really on side effects.. Both my pregnancy ada ambil duphaston utk 2minggu..Babies ok je

ya sama , side effect sakit kepala terutama waktu malam dan badan makin lemau (fatigue) . tp xpe , demi anak 😊

memang macam tu sis mula2..nanti lame skit ok la.