Ibu-ibu minum susu ape ye utk 1st trimester?

Ibu-ibu ada mslh tak bile minum susu utk kehamilan? Ada tak yg alami mcm sy, jadi ceri beri bile minum susu similac perisa vanila?

17 Các câu trả lời

Sama mcm sy sis.. Tp bkn je similac, semua jenis susu ibu jd mcm tu.. 2nd trimester minum barulah x ceri beri.. Jd 1st trimester just minum susu biasa je mcm Fernleaf.

Saya minum susu hl low fat. Saya jumpe pakar pemakanan, dia suggest minum susu 2-3 cawan sehari susu hl atau farm fresh in low fat.

2y trước

Ohh ok sis . Semoga baby sis sentiasa membesar dengan sihat Amin 🤲🏻

kalau cirit birit, boleh cuba tukar susu lain sis..yg sesuai..kene try n error..inshaaAllah nnt jumpe susu yg sesuai ❤

Saya memang tak boleh minum susu putih, saya minum anmum coklat jer. Sedap dan takde lagi ceri beri hehee

Gotmek. Tak pernah sakit perut so fat minum gotmek sbb takde gula tambahan, pengawet berbahaya pn takde.

sy minum enfamama vanilla .. agak loya pada susu .. tapi kne mnum jugak sbb dah loya telan pill je

fernleaf,kalau keluar merayap,capai susu kurma farm fresh.. sedap amat..

sma sya xbleh mkn susu ..klu minum ja auto jd muntah ..dok minum milo ja

saya baru try minum hi goat.. harap2 jaundice kurang lah kali ni

Saya minum similac mom, alhamdulillah so far okay