Batuk sampai terkucil

Ibu ibu ad x yg experience batuk truk di trimester ke 3 ? Batuk yg berkahak , dh amik ubat dh kluar kahak , still x hilang ,, simptom ni same mcm mula mula thu preggy dlu , Berbahaya x utk bby dlm perut @ kedudukan bby ? Sbb bby kepala dh kt bawah . #firstmom #ingintahu #bantusharing #firstbaby

1 Trả lời

adaaa . batuk teruk sangat . beli prospan pun taklega . last last beli minyak kayu manis kot kat tiktok . lega terus🤣