tanya

Ibu hamil mmg akan rasa sesak nafas ke.. Mcm pendek² nafas.. Mcmna mau ckap ye.. Masa baring akan rasa mcm semput.... Taktahu nak explain.. Sorry?.. Mcm kna tekan tu dada klau baring..

24 Các câu trả lời

Kalau boleh jgan tidur lurus. Paling bagus tidur belah kiri. Jgan biasa baring lurus masa mengandung. Semua keberatan pg spine kita so dia block perjalanan darah.

5y trước

Klau xtdr lurus tdr ke kiri dan kanan sama je sis .. sy tdr .. duduk .. tp bntal byk bawu xde sis...

Ya sis

Tengah alami 😭

Samala..skrg dah 34minggu..semput je hihi