Trimester pertama boleh x makan bubur durian?

Ibu buatkan bubur durian, sebersalah pula xmakan.. Terima kasih 🤍

6 Các câu trả lời

saya memang tak sentuh durian langsung first month sampai 5 month. . 5 months tu baru berani makan durian crepe. beli 3 biji tu pun makan sebiji sehari ja . 😅. lepas tu masuk 6 month baru berani sikit makan durian. tapi 2 ulas ja. 😅. anak first 4 tahun ttc. saya jaga betul. 😅

boleh cuba makan sikit dulu. kalau tak pening, tak rasa panas sis makan la. macam saya makan je durian berulas², kuah tempoyak banjir 😂 lain orang lain penerimaan. kalau hantu durian kadang masa mengandung belum tentu boleh makan/hidu durian.

4d trước

maaflah. hehehe. bi ke laut sikit. terima kasih betulkan. 😎

makan sikit sudah lah sis..amik buat rasa2.. xmkn karang Kuar air liur anak

3d trước

hahahahahahaha kuar air liur😆😆😆😆😆😆😆😆

Makan je kak xd apa pon

boleh.

4d trước

huhu ye lah tu. bila preggy ni memang kita jadi sensitif sikit kan, benda biasa ambil boleh tetiba jadi tak serasi. takpe tunggu baby keluar nanti boleh makan balik eh 😉