Berat baby 8 bulan lelaki

Ibu boleh x share cara ibu ibu naikkan berat bdn baby. Ank saya laki 8 bulan fully bf. Berat dia 6.9kg. 🥹 Saya kena consume apa apa ke utk dpt susu yg berkualiti ? Dpt mmbantu tak?#SeriusTanya

2 Các câu trả lời

Anak dah mula makan focus bab makan saja sis utk gain weight

2mo trước

Fahamm siss

ank mkn mcm mana? ok x

2mo trước

baca sini. susu bdn kita tetap ada khasiat pd anak. ni antara panduan tmbh berat bdn ank. https://www.majalahpama.my/makan-macam-macam-berat-tak-naik-ibu-ini-kongsi-pengalamannya-bantu-anak-tambah-berat/