33weeks 4days

Hi ibu. Ada tak kat sini xdak slera mkn msuk trinester 3 😢 .. #firstbaby #ingintahu #firstmom #pleasehelp

7 Các câu trả lời

Sy rasa nak makan tapi taktau nak makan apa. Semua tak kene dengan tekak. Dah 35w ni kadang tak tahan lapar tapi susah betul nak makan 🥹 taktau nak buat camne dah

2y trước

Sakit kepala takde pula. Sebab kadang paksa juga makan. Tapi makan tanpa nafsu haha sebab fikir baby je 😅

Saya pun takde selera makan sbb baby dh kat atas, perut cepat penuh.. berat saya pun statik. Risau juga kalau baby tak besar, ok ke tak dia dlm tu. Haih ☹️😢

2y trước

hmm. jangan risau sis. smua akan baik² saja tu.. sis dh cek up ke tu?

31w samalah puan saya pun selera makan makin berkurang , misi semua terkejut berat tak naik2 😂

2y trước

dia takda masalah pun selagi baby dalam kandungan sihat , normal sebab dah 3rd trimester kan ..

Selera makan tu ada, Tapi cepat kenyang sebab perut dah senak, Campur rasa pedih ulu hati.

Saya pun masuk trismeter 3 dah takdak selera makan sangat.

2y trước

hmm. makan sikit² je LA sis. saya paksa je mkn hihi wlaupun xda slera.

sama lah sis sy pun masuk 34w tiada selera nak makan

2y trước

hmm. kan sis, risau sbb xda slera. spatutnya dh msuk t3 ni, kuat slera mkn. ni takk hmm

saya. smlm checkup berat turun sekilo.

2y trước

ye sis 😅. mungkin blum lagi kot.. smga kmu & bby sihat 🥰. terima kasih snggah dah komen 🥰