Hi.. Adakah semasa mengandung 12 minggu akan mengalami bintik-bintik merah di susu dan dimuka???....

Ia akan memudaratkan atau tidak??

1 Trả lời

InsyaAllah tak merbahaya. tapi seeloknya mommy berjumpa doktor untuk pemeriksaan lanjut. mengikut pengalaman saya dan beberapa kenalan saya, ada yang alami bintik2 merah masa mengandung, ada yang dalam tempoh berpantang. doktor cakap bintik2 merah dan gegata boleh terjadi kalau kita terlalu stress. tapi seeloknya mommy pergi berjumpa doktor. sebab mungkin nasihat doktor berbeza, untuk orang yg berbeza, mengikut keadaan kesihatan dan pemeriksaan doktor. semoga dipermudahkan urusan ye mommy. Aamiin 🤲🏻