Eat orange everyday.

Hi, i want to ask can i eat orange (sunkist) everyday ? My morning sickness is too bad. 5 minutes after eating everything is out. To avoid from vomit i take fruit. #9weeks ?

225 Các câu trả lời

Sy gastrik teruk. Smpai kerongkong berdarah. 1minggu 1x pegi jumpa Doktor dr upt +ve 4w-8w dan lps tu sy dpt adapt keadaan sy, dpt manage diri sy supaya x stress dgn keadaan alahan ms prgnant. Tidur pun smbil duduk bralaskan bntal byk2 d belakang. Xdpt tidur mcm biasa sbb asid gaster naik ke kerongkong dan pedih ulu hati. Pg2 wjb muntah. Sy kemam ais 1jam 1x utk tidur y lena. Xdpt minum air kosong. Muntah. Xdpt minum air mns. Muntah. Papaya n watermelon sgt membantu. Buah oren xmmbantu utk gastritis sy. Lama alahan sy. Smpai 7-8bln.skrg pedih ulu hati lg. Kandungan nk masuk 9bulan.

3y trước

Anak 1st takde gastric ank 2nd ni sakit betol gastric.. Penat sgt.. Dah muntah pedih ulu hati pulak.. Nk tido x senang..