7MOS PREGNANT

Hi, I just turned 7mos preggo this week and nahihirapan ako tumayo, umupo. As in MASAKIT! Like my baby is about to come out anytime soon na feeling. Same thoughts? Or ako lang? Actually my OB advised me to bed rest pero still got the same feeling. What do i need to do? Even sa pagtulog di na comfortable tho I have scolio kasi, lying on my left/right is such a pain in my ass pero flat lay super nakakatulog ako. HELP PLS! TIA

2 Các câu trả lời

Same tayo sis. Nahihirapan na din ako kumilos @7mos. Hirap din humiga lalo pa pag nahanap mo na pwesto mo saka ka naman maiihi. Hehe. May nakita ko sa youtube na better sleeping position for pregnant with scolio. Search mo nalang momsh. That might help you 😊

🙏🏻