hi mommy semua.. baby sy usia 3bln air liur byk sgt skrg ni

I think normal la kan baby mengeluarkan air liur usia start 3bln keatas tp org sekeliling judge sbb masa mengandung mengidam xdpt hmm😪#firstmom

4 Các câu trả lời

Normal je tu. Baby belum pandai telan air liur sendiri. Kadang dia suka main buat bubbles. Abaikan apa orang cakap. Saya tak mengidam pun baby main air liur juga.

Normal je. Buat dek je org lain kata apa. Tumbesaran yg baik bayi banyak air liur dan dia main air liur dia. kita je la bantu lap kan. 🥰

Normal. Tu semua mitos je. Kalau ngidam tak dpt pun bukan masalah diorg pun 😂

Ye normal