Salam..ada sape2 yang pernah alami uri ke bawah? N

i sy 2nd time bleeding smlm tp memula tu je yg penuh panty liner tp lepas tu spotting2 skjp ada skjp xde..bila seluk skit mcm ada darah..tp kat panty liner xde pulak.. sy 29 weeks skrg. Xpg hosp lg sbb cuba monitor dulu..hmmm..kalau pg hosp ni sure kene tahan until bersalin..

1 Trả lời

Mcm mana tau uri rendah? Klu doc yg ckp, jd skrg u dlm bhaya sbb tgh keluar darah. Apasal nak pantau sendiri klu doc dh diagnosed uri u rendah? Bahaya utk u jgak tau. Blh segera ke hospital sis..