7 weeks

I should be 7 weeks pregnant today but the upt is still negative. Is it possible to not have double line at 7 weeks?

31 Các câu trả lời

baru je scan baby Alhamdulillah smua baik cuma doktor scan ada fibroid 2.7cm smoga smua baik2 sahaja

2y trước

Sy ade fibroid 5x5cm dr first baby. Yg 2nd baby ni mmg ade refer pakar dulu sblm planning. As long pakar kata ok mengandung mcm biasa ok lah bg ibu2 sbb fibroid atas rahim bkn dalam.klu dlm tu yg bahaya. Semoga kita kuat ya