Cyst 6cm while pregnant

Hi i just pergi scan utk baby .. 7 weeks 1 day .. nampak baby & heartbeat ... Ada cyst size 6cm ... Tapi i tak sakit apa2. Ada pengalaman yang selamat bersalin dgn situasi ini? Makanan apa yang tak boleh makan ye? ##pleasehelp #advicepls #firsttimemom

1 Trả lời

jaga makan je sis..nanti cyst tu akan hilang slowly..jgn mkn ayam, daging or susu yg berasaskan lembu/kambing . makan makanan laut je...sy pn penah jadi mcm tu..lepas pantang makan, cyst pergi tanpa pesan.

1y trước

susu freshmilk dutchlady tak boleh minum ye? sebab i selalu minum tu utk kalsium ...