Lewat period 8 hari. Pelik juga x pernah lewat lama mcm ni. Terus la p check. Nah dah 5 week 😆

I new mom. Apa tips yg bagus utk penjagaan bayi utk pertama kali?

Lewat period 8 hari. Pelik juga x pernah lewat lama mcm ni. Terus la p check. Nah dah 5 week 😆
3 Các câu trả lời

wahh masyaAllah take care sis! makan banyak brocolli asparagus cauliflower, cari juga natural food high in folate. 😉

tahniah. boleh tahu tanda2 yg awak lewat period apa hehe.

10mo trước

rasa kembung perut, mcm memulas pun ada. and breast sakit awl2 tu

makan acid folic