Breastfeeding

Hi!! I ibu kepada 2 bulan baby.. And my baby still bf but i campur dengan susu formula coz susu badan i semakin kurang.. And susu badan i sebelah kanan jer productive.. Sebelah lagi tak.. Macam mana ekk nak tambah susu badan? And susu formula ape yang bagus untuk tambah berat badan baby.. Help.. ??

2 Các câu trả lời

Sis cuba pegi mngurut.. Makan sayur sawi,lobak putih,air horlick... Slain tu boleh try susu kurma..makan kurma.