hi

i had miscarriage 12 weeks n after done d&c.. almost 3 weeks edy.. can i start consume air rebusan buah zuriat ..tq

4 Các câu trả lời

sblumni pun sy gugur usia kndungan sebulan lbih.. kenalan suami suh sy amalkan makan kurma bertangkai dgn susu kambing... amalkan setiap hari..alhamdulillah rezeki.. 3 ke 4 bulan lepastu lekat yg baru

Yes. Sebagai ikhtiar untuk hamil semula. Semoga ada rezeki zuriat cepat2 untuk kita 🙂

Hi! Air rebusan buah zuriat utk apa ye

5y trước

utk kesuburan n ikthiar hamil sis

utk kesuburan ye...