Spotting or Bleeding?

I just found out that im positive pregnant tapi ade klua mcm ni…anyone experienced this?? Dah pegi hosp..but kene tgu 2 minggu to scan balik. But i am restless fikirkan ok ke x ke..tolong doakan k.. Tyia ♥️

Spotting or Bleeding?
3 Các câu trả lời

masa first preganncy dulu pernah jugak keluar macam ni sekali ja tapi Alhamdulillah tadak apa sampai bersalin dah tak keluar

In shaa Allah xde apa tu sis.. Sis take care ye.. Banyakkan rest.. Positive thinking je taw..

Kdg doc kata drh lama tu yng keluar, Insyallah tak dak ap sis, bnyak kn rehat je