Back Pain In 8 Weeks 5 Days

I experience backpain yesterday. So much pain. About 5 hours menahan sakit. ? I can't sleep even lay down straight. After that ok in the morning. Feel like nothing happen. Ade tak yang kena sakit mcm ni?

5 Các câu trả lời

saya pun sama. 27weeks now.need to sleep sideway baru feel better,kalau tidur lying flat on the back when i wake up i cannot walk for few minutes until i do stretching baru bole jalan slowly. hang in there mommy,do lots of back stretching

saya pun alami benda yang sama. tapi skrg okay dah tak rasa sangat sakit belakang sebab siang hari saya akan duduk atas gym ball dan malam saya akan tidur guna u shape pillow. memang sangat membantu and tak sakit belakang dah 😊

sy pon mcm tu , sy letak bantal kiri kanan dan tidur mengiring syukur alhamdulilah dpt kurangkan skt belakang

sy pun sama..mula dr minggu ke 8 ..sampai skrg..kdng2 xdpt tido pd waktu mlm..

saya juga.. dr cakap bila prgnt badan kita mmg jadi mcm tu..