Sore throat

Can i eat strepsils?

2 Các câu trả lời

Strepsil hanya gula2 melegakan sakit tekak. Sekiranya akak xpunyai apa2 alahan terhadap kandungan,boleh je.. bukan nak makan byk sgt Kan.. kalau risau akak g je hospital minta dorang ubat..

5y trước

Xpe..kita sama je.. baru 1st time.. takot sbb Kita amek langkah pencegahan.. antibodi pon x sama..apa2 kemusykilan nti boleh je akak tanya misi kat KK tu.. kalau risau jugak kita terus g hospital, sana ada doktor..

Ok je. 👌

5y trước

Noted. Thank you 😘