Pineapple

Can i eat pineapple? Few slices maybe? 12 weeks pregnant here! been craving

7 Các câu trả lời

Pengalaman sy dgn nanas. Sy makan masa 37 week 1 day, sbb dah buat mcm2 tp baby masih xbg signal nak kluar. Selang bbrp jam lepas makan tu, keluar lendir, alhamdulillah. Sy tak makan sikit, sy makan yg dah dipotong hrga rm8

kalau awak baca dekat page fb doctor imelda balchin pakar o&g. nenas bukan punca keguguran. kita boleh je nak makan nenas. cuma makan la secara berpada2. jangan mkn smpi tiada hari esok. makan utk lepas craving awak☺️.

i pun craving nkmakan nenas tapi i tkut jadi pape so i xjadi makan sb first pregnant kan . tapi xdisarankan sb kandungan masih awal lagi ..

Boleh je makan, sye pun makan juga. Tak dak apa pun tapi jangan la berlebihan. Sebab semua yang berlebihan tu tak baik 😊

Boleh, cari yg masak ranum.. Yg tu manis.. Rasa sikit2 je sis..

yes u can. tp mkn sikit dulu. ada org ok ada tak ok.

yes.. you can eat but a little bit.. not more..