Yg ni spotting ke atau period?

I ada makan duphaston smp 17th.so 18th ada sikit spotting (less than photo) , lepas tu tak de spotting until today 19th ada spotting (sorry gambar geli sikit). ##pleasehelp #spotting

Yg ni spotting ke atau period?
6 Các câu trả lời

you pregnant ke tak?

12mo trước

selalu after iui memang akan lambat sikit datang period sebab factor pengambilan ubat tu. sye hari tu missed period 5 hari mcm tu . then baru period mcm biasa. flow mmg memula akan keluar macam sis tu. after that baru akan heavy flow. 😊 tapi if sis pregnant, tahniah yerr