7 weeks first mom

Hi... I am 7 weeks pregnant . Tapi tak Ada APA x2 tanda like morning sickness .. normal kr? ##ingintahu #firstbaby #1stimemom

15 Các câu trả lời

Normal sis.. Lain baby, lain pembawakkan.. Mcm sye waktu2 awal mcm sis nieh terlepek x dpt nk buat kje apew, rse mual munth, nasi pon x boleh masuk.. perut kembung.. Tpi alhamdulillah masuk trimester ke 2 kurng da alahannye.. Doa yg baik2 sis.. In Shaa Allah sis jenis yg xbnyk alahan..

Sy pun Alhamdulillah xde morning sickness dr awal dpt tau pregnant..cuma mengidam makan asam betik..xmnat pn asam2 sblm ni..ada jgk rasa loya2 nk muntah, tu pn sbb kne mkn ubat tambah darah zincofer..lepas tukar ubat, xde morning sickness dah..enjoy your pregnancy 👍

normal awk...jgn minta ada alahan nnt bdn lemah☺️, sy awl mngndung smpai da 31week alhamdulillah tiada alahan..bersyukur sgt..semoga urusan awk dipermudahkan

sy da 3x pregnant & ni masok yg ke4.. alhamdulillah..xde langsung morning sickness..just kali ni kepala asik sakit..tu je laa kene hadap tiap2 ari..

syukur sis takde morning sickness.Normal je sis orang lain yang ada morning sickness nak sangat hilang cepat morning sickness ni badan mesti layu je

doakan sy semoge terus kuat..... sy Bru lps kegugurkan 12week pgi nie dh cukup sifat....tpi Allah lebih syg kn dia.. #alfatihah

Macam saya...9 bulan no any morning sickness alhamdullilah!! Cuma suka makan!! hahahaha...good luck mummy!

sya 6 weeks sama la x de morning sickness..alhamdulilah mgkin baru atau mmg x der kot alahan ape2..😁

Syukurlah tak ada. Normal. Saya dah 2 bulan morning sickness start 5w. Tak tahu bila akan hilang.

normal aje..maybe sebab awal lagi..Saya pun start morning sickness teruk dari 8w sampai 16w..