no morning sickness

i am 34years old and my first pregnancy about 7weeks. now da masuk bulan kedua, i have no symptom of morning sickness. okay tak ke tu? and rasa mcm sakit nk period pun ada and mlm2 perut kembung. is it normal?

14 Các câu trả lời

Im 30y/o sis. 1st pregnancy.. Pun sama xde morning sickness. Its normal sis. Alhamdulillah allah pilih xde morning sickness ni. Sbb baca experience mommies yg kena morning sickness alahai kesian. Selamat buat sis. Jg kesiihtn sllu. Smg dipermudahkan semuay.. 😘

Sy alahan muntah or xde slera mkn tu xde plk. Tp teruk ke arah alahan kulit, bdn merah kluar ruam gatal sgt2 xblh nk ckp.

Sy trimester kedua bru ad morning sickness n start alah dgn bau mknn digoreng. Normal kot.

Normal. Depends on org actually. Sy pun sama takde alahan. Skrg dh 30w🤰🏻

4y trước

Hehhe...sy xthu baby ape...s3bb setiap kali scann baby duk nogeng

Normal je tu.. Sy pn mcm tu jgk.. Kdng2 lupa ada bby dlm perut...

Alhamdulillah x da alahan

Is it normal sis...

Normal 😊

okay je.

normal