normal ke tak?

Hye... Usia kandungan sy 4 bulan dh. Tp perut masih X nampak. Mula² rasa okay je..tp org asyik ckp "4 bulan perut masih kecik?mcm X ngandung" Mmmmmmmm.. normal ke x ea mengandung 4 bulan tp perut masih kecik? #kandunganpertama?

42 Các câu trả lời

normal je..sy da 8bulan pon perut kecil je..yg penting janin sihat walafiat dalam sana..

Sy dh 8bln pn prut kcik . Pedulikn kata org. Asalkn bby sihat.. Doc pn xkata pape.. 😊

Sy pun dh 4 bln lbih nk msuk 5 bln dh,tpi prut x nmpk sgt,jnji baby sihat dh ckup.🤲

normal je sis . jgn ambik hati kata org tu .saya pon 6month baru nmpk perut buncit .

biasa je tu sis..jgn risau2 dgn mulut2 org nie..janji baby dlm perut sis sihat...

Mulut org mcm tu la, doakan je apa yg dipertikai tu balik ke mereka balik..

Normal jaa,,sya pun mngandung 4bulan hr tu xnmpk pun,,msuk 8bulan bru nmpk

Normal je kot.. Mcm sya, spupu tegur perut kecik je.. Mcm x pregnant je..

Normal je. Sy 5 bulan pon tak nampak sgt. Dah 6 bulan lebih baru nampak

Sy pn sama..dh usia 5 bulan, perut x nmpk sgt..org kata normal