39weeks

Hye..semua boleh berjalan itik ke masa ni? kenapa sy tk boleh..nk angkat kaki time mencangkung tu pn tk boleh..banyak yg ckp kne kerap buat jalan itik dekat2 due?

3 Các câu trả lời

Slain jln itik, puan bole buat mcm squat dan yoga. Bole search kat youtube for easy dilation or exercise to give birth. 😀

sama la kita. jenuh nak ngangkat kaki. tgk org lain rilek je jalan itik. bdn sy tak besar pun.

sy x larat buat jln itik..sy buat squat je..dlm sehari paling kurg 60-70 kli klau mampu