scan msih xnmpk

hye..nk tnya knp 10week scan msih xnmpk sgt janin?jntung pn.xdgr lg..ke slh kiraan? doc suh scan.lg.2week...erm..isau sgt. #firstbaby

4 Các câu trả lời

Sye doktor scan kata dh 6minggu test upt negatif... tp dlm rahim ada something .. doktor sruh dtg 18/8.. tkut jugak ni😭hrap3 mngandung

3y trước

salam sis. nnti update ya perkembangan sis di sini. sy nk tahu sangat sbb sdg mengalaminya

saya da 11 minggu sis, nampak kantung shaje.. doktor sroh dtg balik lepas 3 minggu.. tkot sye. mgkin miss tarikh.

sy 37weekk nk dkt bslin ni pn xnmpk2..

Mungkin blighted ovum. Kantung kosong