beli barangan baby

Hye2 mommy2 semua kandungan berapa week sesuai untuk beli barangan baby???

40 Các câu trả lời

Sy start bli 5 bulan.. Alhamdulillah skng suma dh complete hanya tnggal minyk urut tuk sy dan baby je😊skng sy dh 31 week

Saya masum 5 bln da start survey barang takut tak sempat sampai . sbb musim pkp susah nak kluar pergi pekan cari brg bby ..

4y trước

Bguslh sedia awal senang kak...

Sy dah beli brg masa kandungan 7 bulan tp semua pun online sbb pkp. Skrg tggal sikit2 lg and nk ready membasuh pulak.

sy sekarang 7 bulan dah complte dah... strt 2 bupan dh strt bli dh... sebb bukan org ad2 nk bli semua sekali gus😣

dlu saya beli semua time baru masuk 9 bulan. mak tak bagi beli brg baby sama skali walaupun ada baby fair. 😂

Bagi sy 18week..coz time tu lh masih bertenaga p shopping..kalau perut dah besar sangat..susah nak bergerak..

Sya msa anak ptama 3blan sya dh start kmpul..ni ank kdua dh 4blan blum kmpul apa lg..pkp plak..jdi blur😥

Paling lewat time dah 7 bulan tu blh dh beli.. Dependslah.. Nak beli dari awl sikit demi sikit pun blh je..

5bulan dh boleh sis.. sbb mcm sy beli 6month ttbe 7month nak beranak.. nasib ad sikit baju dia sy beli

4y trước

Baby 32weeks sbnrnye berat lahir 1.78kg duk dalam NICU 38hari skrg dh setahun 8bulan pening pulak kepala layan.. hahaha

7 bln bru beli barang² baby yg tiada beli sikit saja sebab bju² ank sulung ada lg masa lahir