Mengidam nk makan daging kambing

Hye all..sy preggy anak pertama dan sekarang kandungan berusia 15minggu... Saya pernah keguguran 2tahun lepas..sebenarnya Sy teringin nk mkn dging kambing..tambah2 pula musim raya ni ramai yg kenduri akikah buat masak kambing .. apa pndapat sekalian.. sy takut nak makan tp sy teringin... Sebenarnya durian pn sy teringin tp mentua saya ckp durian tu panas... Kmbing pon panas mcm tu jgk kah ataw macam mana? Terima kseh atas pendapat semua..

2 Các câu trả lời

Don't consume heaty food dear. I pun suka mkn durian n kambing but learnt my lesson. I miscarriage dulu. Now I don't want to even think of eating that anymore 😂

5y trước

Hehe..ok thanks taw... Insyaallah i will advoid it...

Avoid durian and food that are considered as "hot" if you want, just take a taste of durian, like a lick. No more than that. Wish you all the best

5y trước

Thanks a lots