Ubat doktor utk covid

Hye Su dh 11 minggu dah..adakah ubat2 nii blh dimakan sekiranya terkena covid19

Ubat doktor utk covid
4 Các câu trả lời

Paracetamol tu boleh makan sis, tpi yg lain tu tak pasti. dulu sy sakit tu je yg ubat yg boleh makan. yg lain tak boleh. better consult doctor . and kalau ada batuk kering tekak gatal2, centirizine boleh makan ; ubat allergic . boleh ambk utk kurangkan batuk gatal2.

refer doc please..ubat2 ni dangerous kalau doc X approve utk pregnant mommy

paracetamol boleh.. yang lain tu better jangan

kena consult dgn doctor