Gender

Hye, sesapa sini penah try cek gender pakai ni? sama x dgn scan?

Gender
38 Các câu trả lời

Saya test keluar warna biru. Bila scan dua kali doc cakap boy. And alhamdulillah keluar pun boy 😁

Tak pernah. Baru tahu ada alat boleh check gender 😂😅. Kalau tahu, dah beli sebelum ni.

Sama.. saya 2x test link pink.. scan 3x mmg girl.. Alhamdulillah.. sepasang 🤲

Sy pnh guna utk ank ke3.. test warna biru.. ble scan lelaki.. keluar pn lelaki..

Sy try smp 2x mmg kuar pink, bl pergi buat detail scan nah kuar bebird...

Saya pernah, baby girl kuar line merah. Mgkin kebetulan betul kut. 😄😄😄

kita ikhtiar.. xape xslh mncube.. sy pon gune.. utk bby ni 3 ni

Sy try ni dpt pink. Girl.. Bila scan 4D nampak bibird 😂😂

Pink, scan girl... keluar t insya-Allah girl lahh kot hehehhe

Saya test kluar line biru. Tp haritu scan doktor kata girl.