Telinga baby berbau

Normal ke kalau telinga baby berbau, baby sy sabtu ni genap 6bulan. Telinga sebelah kanan dia berbau, suami risau takut air mandian termasuk dlm telinga atau ada apa2. #firstbaby #firstmom #seriusnanya #ingintahu

2 Các câu trả lời

telinga ank sy berbau busuk waktu 3 bulan g klinik check then dr ckp gegendang telinga semua ok .. dr riso air masuk then ade infection.. so dia bg ubat titis around 2 days dah takde bau ..

1y trước

ok tq awak infonya, nti kalau berbau lg sy terus bawa pi klinik la nk tggu check up lambat

Tak normal. Berbau tahi telinga atau bau yang pelik? Selalunya kalau berbau tu ada infection. Dah berapa hari? Kalau lebih daripada sehari, bawa anak ke klinik pakar kanak2.

1y trước

Lama sangat kalau nak tunggu checkup tu awak. Anak cousin saya pernah termasuk air dalam telinga. Sampai telinga jadi busuk dan bernanah. Kalau boleh pergi klinik, pergi terus ya