baby kecil.

Hye semua..ada tak ibu2 kt sini masa hamil, doktor cakap baby kecil tak ikut tumbesaran mengikut due date bersalin? Tapi Berat baby ok cantik 1.2kg 29weeks, semua cantik..cuma baby kecil je..ada tak ibu2 yg ada pengalaman mcm saya yg boleh kongsi dgn saya? Saya risau juga kalau2 tumbesaran baby terbantut ke..

4 Các câu trả lời

hrp smuanya ok..Ad je berat bby kecik je..Tpi smua normal..Jgn terlalu fikir xelok utk bby..Klu nk thu bby xok bt detail scan kt swasta..Thu dri a hngga z sis

5y trước

Tu la..sy dh buat detail scan alhamdulillah baby sempurna semua...air ketuban pon ckup..cuma baby kecil dlm kandungan je..terima kasih ye puan..sy kena pk elok2 kan..insyaallah..

Same lah sist...alhmdllh..lahir ok je sehat selamat smue...🥰

5y trước

Insya allah ok je tu sist...be positif thinking💪👍😉

Ok je sis. Anak I semuanya kecil2

5y trước

Yeke..alhamdulillah..mmg dr scan doktor ckp baby puan kecil ye dlm kandungan?

Ya

5y trước

Alhamdulillah ..terima kasih ye share dengan sy