single umbilical artery

hye semua.. sy baru lepas buat detail scan dan Dr dapati sy hanye ade single umbilical artery.. ade yg berpengalaman x??

3 Các câu trả lời

Hi.. kami ada pengalaman SUA. Apa yang saya boleh cakap. Jangan panik. Kena sentiasa monitor berat baby. Ikut progress atau tak. Isteri saya baru bersalin 12/9/2019. Masa discuss dgn doctor. Mmg takde masalah2. Boleh bersalin normal. Tapi masa hari kejadian. Dah opening 10cm. Tapi baby tak boleh keluar. Baby stress. So terpaksa emergency czer sebab jantung baby dah drop sampai 60. Alhamdulillah semuanya selamat. InsyaAllah semoga dipermudahkan urusan ya..

1y trước

@ibu pelangi

Hi miss nak tanya..saya pun di sahkan single umblical aretery..22weeks now..bagaimana keadaan baby miss yea..ape pengalaman miss yea..

2y trước

hi puan, mcmana keadaan baby? boleh sy tahu tak puan kena ambil air ketuban tak ya bila ada SUA tu?

Tak mengalaminya.. Tapi adik sy mcm tu, di gov hosp, lahir kena c section.

5y trước

mksdnye ade risiko die laa klo normal.. ape risiko nye sis?