rasa sakit bawah perut

hye semua, sy ada rasa contraction + sakit bawah perut dekat ari2..perut sy pon mengeras..sakit sampai tangkap pinggang,tu tanda2 bersalin ke?? sy perlu pergi hospital ke? sorry mommy,1st time preggy…sy bru 36weeks

2 Các câu trả lời

Sy pun 36wks, perut mengeras dan sakit. Tapi tak sakit pinggang. If you dh sampai tgkap pinggang kena pegi emergency. Tu yg nurse kk bagitau. Maybe you should go too. Just to be safe

2y trước

okey i will go..tq ☺️

tgk kekerapan. kalau dlm 5-10, 10-15min masih sakit berterusan, boleh ke hospital.

2y trước

kekerapan tu kira contrction pertama selama 5-10minit ya