Normal ke laki saya macam ni

Hye semua. Saya merupakan first time mom, kandungan skrg usia 4 bulan lebih. Saya kadang sedih, suami x pernah tanya pasal kandungan, atau ambil tahu berapa usia kandungan. Check up saya di klinik pun dia x pernah tanya atau offer utk hantar atau pergi sekali. Saya baru kawen setahun. Memang normal ke lelaki mcm tu? Saya je ke yg terlalu fikir?

17 Các câu trả lời

memang ada laki yg mcm tu. sama mcm saya. suami tak tanya pon apa dokter kata siht ke okay ke. kdg betul saya cemburu dgn suami org yg amik berat dekat isterinya. suami saya pun bukan jenis yg menolong jagakan anak. kdg2 saya mmg sedih sorg2 buat urusan anak

sy pun mcm ni jgk .. last2 sy tk thn, sy f2f .. trus trg ...klau simpan bernanah smpai jd busuk🤣 sy suka perli2 suami .. lg sbb klau tk luah , blh jd stress ..sian kt baby . so better trus trg..untuk sedapkan hti ..hihi

Alhamdulillah suami saya ikut ke appointment hospital, hantar saya. kalau ke kkia dekat je, saya drive aje and suami tak ikut abb checkup biasa aje. Yang mana penting dia akan amik cuti , tolong drive dan teman.

Kalau saya masa mengandung awal2 cakap kalau tkbusy takkerja sy nk suami hntr . Pestu tiap mggu sy lah bgth dh brp weeks , kk nurse ckp apa doc ckp apa . make it simple 🙊

Rasanya ada asben mcm ni. Dlu pn ada kwn sy asben dia mcm tu. Bila cekup bby dia xnk masuk. Duduk luar clnic. Lps brsalin ok je dia suka je bby

i feel u dear.mmg pedih sedih..tpi tuelah suami yg kite pilih so kena bw bncg dgn die..lelaki ni kdg mmg asa spesis gitu.hmmmm...sabar ea dear.

jangan dipikirkan sangat , die nampak je macamtu tapi sebenarnya die sayang , emosi tu kene jaga kesian kt baby tu 🥰