Set berpantang

Hye semua boleh suggest tak dan senarai kan tak set berpantang apa yang ok dan perlu ada untuk waktur berpantang ya... sy first pregnancy.. thank youuuu

2 Các câu trả lời

Amway post natal care

4y trước

Best sangat Rm340 satu set. Ni sy copy dia ada apa. Untuk dimakan: Teh Herba: Membersihkan sistem dan diambil sebagai tonik untuk menenangkan ibu-ibu baru. Herba Lepas Bersalin 1: Membantu memulihkan tenaga ibu yang menyusukan bayinya dan menggalakkan pengeluaran susu ibu. Herba Lepas Bersalin 2: Dari segi luaran, membantu ibu baru mengembalikan bentuk badannya dan dari segi dalaman apabila dia terus menyusukan bayinya. Untuk kegunaan luaran: Sabun Skrub Herba 100g: Dibuat daripada campuran herba yang sangat harum dan minyak pati oren manis untuk membersih dan menyegarkan badan serta menyental dan melicinkan kulit dengan lembut. Minyak Urut Halia 75ml: Gabungan minyak terpilih yang semula jadi sepenuhnya dan juga Minyak Pati Halia dan Lavender yang membantu menghangatkan kulit, menjadikannya begitu licin dan lembut. Minyak Bayi + Minyak Kelapa Dara 75ml: Rumusan 100% semula jadi yang mengandungi Minyak Kelapa Dara, Cengkih dan Pudina yang menyamankan apabila disapu. Minyak in