Filem porn*

Hye semua, act sya nk luah, sya sedih, saya takut sngt2, apa yg terjadi dulu, skng terjadi semula...dulu pernah kantoi suami tgok porn* dekat apps opera mini, bukan google....selepas tu dia dah tak buat, skng sya pregnant dah 38minggu, saya buka bahagian email dia saya tgok dia ada download apps tu, bila saya check fon dia tak ada pulak apps tu, saya risau dia padam😭 apa motif dia download yaa? Dia tgok porn ke? Sebab saya selalu ajak dia bersama, dia selalu bagi alasan sebab saya mengandung, saya kecewa kalau dia betul2 tgok porn, sbb dulu kes dia kantoi tgok porn pun dekat apps tu...saya takut..saya sedih, pikiran saya bercelaru sngt2...sya skng mengandungkan zuriat dia...kalau betul dia tgok porn, kenapa bila saya ajak dia sentiasa bagi alasan? Apa motif dia? Mommy😭 can u help me? #bantujawab

1 Trả lời

better awak tanya dia, dari awak overthinking mcm ni. suruh dia jujur n jawab.