Pertanyaan series

Hye Saya nk tnya , Saya dh kawin now Saya ikut suami ke Sabah Saya dengan suami kawin Kampung ( ATAs sebab tertentu ) yg Pasti , bukn kerana Tanpa restu keluarga. . Saya tengah mengandung. Saya nak tau , kalau daftar Surat beranak Anak , adakah Anak Saya tu berbinti kan Abdullah ,? Dan maklumat bapa d dalam Surat beranak adakah Akan d kosong kan? MAAF ye Saya tnya . Sbb Saya first mom .

3 Các câu trả lời

Klu tiada sjil nikah, ye, anak akan ber bin/binti abdullah.. tu la pentg nye settle kn dulu bab2 sijil nikah nie.. klu x, lg byk problem di kemudian hari.. surat beranak anak contohnye..

Ya betul. Boleh usaha untuk siapkan sijil nikah secepat mungkin

7mo trước

Yang ni saya tak pasti. Awak kena rujuk JPN.

ya.. pastikan ada sijil nikah