Anemia in pregnancy

Hye saya nak tanya pengalaman mumy2,yg ad masalah HB low kira anemia time mengandung ja dan pernah kena drip venofer or tambah iron dalam badan..Adakah dr akan sruh beranak on 38w secara induce if msa 38w msah xdk bukaan lg?ka blh ja tgu sampai due date??

1 Trả lời

takde. sy bsalin overdue.

8mo trước

tgk pd org sis. klu ada gdm xblh lebih due date. sy takde gdm, dan smpai due date xde tanda bsalin. jd dktr bg extend 6 hari dan serah diri utk induce.