DUPHASTON BELI SENDIRI DI FARMASI

Hye.. Sape ada pengalaman berlaku sedikit spotting dan terus pg ke farmasi beli duphaston (consult oleh farmasi) dan makan duphaston tersebut tanpa jumpa dr di kecemasan?

2 Các câu trả lời

Pergi klinik dlu utk scan.. klu Dr scan dan nampak kantung/baby normal.. bru ambl duphaston. Klu pendarahan biasa blh on ubat. Tp klu bleeding tp xnmpk kantung/ ektopik xsesuai ambil duphaston

duphaston bwh kategori controlled medicine, yg mana perlu ada advise dktr baru blh beli. sbb tak semua spotting perlu duphaston.