spoting after sex

Hye ptg smlm ada buat hbgn ngn suami(doggy). Terasa dlm sangat. Lps tu ada drh masa sy kencing. Tp lps tu sy pki pantyliner, xda lagi drh.. Mlm tu bsama lagi dgn hubby (missionary) ??? tp xda lagi drh. Sy malu nk bgtau misi or doktor. Sy cuma nak minta nasihat drpd rkn2 d sini, apa ptt sy buat.. Tp pagi ni, spoting xda lagi.. Sy rehat je hrini

14 Các câu trả lời

Missionary lebih ok. Dari yg lain. Dah byk Kali xde spotting

Mcm xde ari esok nk bersama. Pelan2 rilek2 sudah.

4y trước

hahaha sis nabila ni memang suka kondem soalan orang . tengok cara dia reply comment orang pun tahu dia jenis macamana . mulut kurang ajar . sian anak dia . moga tak ikot perangai mak . mungkin sbb pembawakkan budak kot mulut dia macam tu . banyakkan istiqomah okay sis . bulan puasa ni. puasa ke tak tu? pakai baju macam tu , tu 🤣

Kalau Baru lg elakkan

Take care ye sis!