alahan

Hye.. Pernah tk sis2 alahan muntah2 slalu biasa je tp harini mcm muntah cmpur lendiran darah sikit2 .. Skrg preggy nk msok 8weeks. Mmg cmtu ke. Pedih2 tekak sikit ni

9 Các câu trả lời

Sy muntah teruk sampai keluar darah byk, terus ke hospital, doc masuk camera tgk ada luka kat saluran pemakanan. Doc bagi ubat gastrik sbb nak turunkan kadar asid dalam perut yg akan menyebabkan luka bertambah teruk. So nasihat sy, better check jika awak ragu2.

5y trước

Sy tk bnyk. Kluar mcm bnyk kuku jari klingking ja. Skrg takda da. Skali tu je mungkin haritu sy kerap muntah dri hari yg lainnya

Alhamdulillah skali tu je muntah cmtu. Skrg takda dah. Mungkin sbb haritu sy kerap kot muntah dri yg biasanya.

Baik check doctor sis. Tak pernah pula saya muntah berdarah masa morning sickness dulu

Alhamdulillah dah 37w ni tak pernah jadi cem tu.better chek dok

Jd pada sy skrg...skrg dah kena dtg klinik hri2.

Better jumpa doktor sis.. teruk sngat da alahan tu

Tp xkerap. Bru skali ni ja.. Kot sbb tekak ke

Sy pnh. Lepas tu kne masuk wad masuk air..

Ayo...bhya nye..syukur sy blm kana mcm tu