Najis bayi

Hye.. nk tanya najis bayi ni normal ke.. anak saya 23hari minum susu fm.. sy first mom sy x tahu..dah search kt google pon xada yg sama mcm ni.. gambar sebelah tu sy dah benyekkan.. dia x keras sgt n x lembut sgt..

Najis bayi
2 Các câu trả lời

utk bayi dalam hari lg najis bayi mcm ni kira keras... awk cube buat bancuhan cairkan sikit..

10mo trước

yke wak.. patut baby sy nk berak merengek buat muka.. sy try n error tuka susu dlu lah mcm tu

mcm sembelit je..sbb solid even xkeras sgt

10mo trước

aduh kesian anak..