just mamariam

Hye... Nak tnye lahh.. Just mamariam tu boleh di ambik seawal kandungan berapa bulan ?? Sy baby first.. X tahu.. Boleh kongsi tak... Berat badan menurun semnjak pregnant... Skrang kandungan 2 bulan

1 Trả lời

sy pn consume jus mamariam jgk..start dr 3 bln lg sbb morning sickness truk n xde selera mkn.. alhamdulillah lpas minum jus ni much better n selera pn mkin ok..bdan pn rsa btenaga je..tp utk lbih kpastian try sis tnya seller sndri

5y trước

wc ☺️