Berat baby

Hye all. Nak tanye, if 32w tapi berat baby 1.5kg, is it normal? Nak makan or buat apa ya nak bagi berat baby okay? Sebab lagi dua minggu dah kena refer pakar Obgyn sebab doctor ckp baby kecil. Huhu

7 Các câu trả lời

sy 31w berat 1.580kg. mula2 suspect baby kecil juga, tapi refer pakar ada growth dari 28w~30w. latest scan 35w2d dah 2.6kg. sy minum susu hari hari masa 31w tu.

3y trước

susu c2 joy dan colever bagus..👍

minum susu and sy selalu makan surbex untuk kalsium baby, alhamdulillah both baby kalau scan memang besar 2@3w dari usia kandungab

kdg² mkn bnyk pun tak bagus jgk. ada produk susu yg bagus, C2 joy dan colever.. boleh consume

minum susu hari2, tak kisah brand apa2 ...saya 30wks, berat baby 1.7kg ..

daging..susu..chesse

minum susu