Kena induce

Hye nak tanye hrini scan baby pastu dktor kate air ketuban dah kurng tnggl 9 je pstu refer pergi hospital untk induce nk tanye skit tak induce tu sye dah 39mnggu2hri

1 Trả lời

klau pain tolerance tggi okay lah kot. cuma ramai kata lagi sakit induce dr sakit yg dtg natural. ambik je ubat tahan sakit klau x tahan. jgn bazir tenaga haaa sbb induce ni 50-50. 50% chances boleh normal tp klau lps induce ttbe heartbeat baby kacau auto kena czer mmg x tggu dah. lg2 sis air ketuban dah cukup2 je.