susu ibu hamil

Hye nak tanya. Susu apa ya baik tuk ibu hamil ni.. Bole share susu y ibu minum n kebaikn nya x

7 Các câu trả lời

Mcm nurse kk tmpt sy, die sarankan minum susu low fat shj, xkisah jenama apa. Susu formula contoh mcm anmum nurse xgalakkn sebab kandungan gula tinggi. 1st buat buku merah dulu, dh sangkut gula urine tggi sbb awal2 saya hari2 minum susu anmum. Lps tu sy terus xmnum, cuma amalkn susu low fat alhamdullilah setiap kali check up dh xsangkut gula urine.

Saya minum Cocoa Tamar. Alhamdulillah bagus untuk naikkan platelet yang rendah. Nurse dekat kk pun tanya minum susu apa sampai bacaan darah jadi okay 😊

sy minum fernleaf je tanpa gula sbb dah manis. dr budak lg sy mmg minum susu ni lgpun sy x brp suka minum susu so sy minum je yg sy pernah minum 😂

Sy minum susu kurma farm fresh je hari2... Kalau bosan, beli yg coklat plak.

Saya ada baca, kalau minum susu fresh milk je pun ok. Takde mslh. 😃

Susu kambing INSAN. Susu ni semua golongan boleh ambik. Hehe.

sy mnum frisomum