3rd Trimester

Hye, nak tanya.. Kalau dah masuk 3rd trimester memang vagina akan rasa tak selesa erh ? Memang akan rasa tegang and ngilu jer selalu.. #1stimemom #firstbaby

6 Các câu trả lời

sama la saya masuk 3rd trimester area vagina rasa tak selesa bahagian tulang tu sakit sangat tapi belah kiri ja. kanan bahagia ja 😅. tanya doktor dia cakap normal sebab persediaan tubuh untuk bersalin nanti. baby start turun ke bawah.

Ya sy pun rasa mcmtu start 27w tp sekarang 29w dh kurang sikit rasa tu. Doktor kata kepala baby dh kt bawah.

ya.. mmg mcm tu.. saya pon sama dah 37 minggu

Yep. Bby dh mula turun ke laluan

Samaa … rasa mcm tegang je

start 28w dah kerap rasa

2y trước

Normal lah ya rasanya tu