Baby melintang

Hye mummy2. Haritu checkup doc bg tau yg baby dlm keadaan melintang. Sy skang daa masok 36 weeks 1 day.. first mummy jadi X bape tau pasal nie.... Ade yg boleh bg keterangan X😌.. #firstmom #ingintahu #firstbaby

1 Trả lời

melintang tu maybe baby belum masuk laluan lagi kot (saya guess je). Patutnya bila doc ckp mcm tu, awk tanya terus dgn Doc apa maksud dia baby melintang. Klu x faham tanya je terus 😅. Jgn simpan2

2y trước

daa tnya.. doc just ckp jgn risau.. nnt dtg balek Kita scan Lagi😌